Ma, 2023. december 11. hétfő, Árpád és Árpádina napja van.
Szolgáltatási területeink: Algyő  Domaszék  Mórahalom  Sándorfalva  Szatymaz  Szeged  Zákányszék  Zsombó

Impresszum

Nyomtatás

Az E-PIAC Kft. szegedi székhelyű cég, amely internet szolgáltatást nyújt GOODNET fantázianév alatt Csongrád, Békés és Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében. Cégünk 2005-től Dél-Magyarországon Csongrád és Békés megyében nyújt vezetékes és vezeték nélküli Internet elérést. 2008 márciusában megkezdtük vezeték nélküli szolgáltatásunkat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is. Egyéni előfizetőink részére ma már a vezeték nélküli kapcsolaton kívül úgynevezett „Lan” Internet szolgáltatást nyújtunk több településen is. A közelmúltban megszerzett ADSL, SHDSL, BDSL értékesítési, bekötési jogainkkal Magyarország teljes Magyar Telekom Zrt (ADSL képes) telefonhálózatán módunkban áll Internet kapcsolatot kiépíteni.

Állunk közületek rendelkezésére is Internet-szolgáltatás és IP telefonszolgáltatások, IP telefonközpontok, mail szerverek tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában is. Továbbá szolgáltatásaink közé tartozik videós megfigyelőrendszerek tervezése és kivitelezése, melyhez partnerünk segítségével távfelügyeleti lehetőséget is biztosítunk mozgósítható akciócsoporttal. Cégünk rugalmas lendületes csapatot képez. Több éves műszaki fejlesztési és szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik. Mindíg keressük az újszerű, az ügyfeleink igényeit legjobban kielégítő megoldásokat. Ilyen például a legújabb bevezetett "HIGH GENERATION" csomagok vagy az internet hálózaton keresztül nyújtott telefon szolgáltatás.

Tökéletességre törekszünk. Igyekszünk teljes körűen kielégíteni minden lehetséges felmerülő kommunikációs és szórakozási igényt szolgatatásaink, technikai eszközeink és kiegészítő termékeink széles körének segítségével. Mi biztosítjuk, hogy a havidíjért cserébe mindig minőségi, tartalmas szolgáltatást nyújtunk Önnek, és ezzel hozzájárulunk otthona kényelméhez. Munkatársaink személyesen létesítik az internet hozzáférést, de továbbra sem hagyjuk magára!

Ügyfélszolgálatunk segítségével későbbiekben is állunk rendelkezésére legyen szó telefonos vagy akár helyszíni tanácsadásról.

Impresszum:

E-piac Elektronikus Kereskedelni Kft

Székhely: 6726. Szeged, Akácfa u. 18.

Levelezési cím: 6723 Szeged, József Attila sgt. 66.

Képviseletre jogosult: Fraknóy Zsolt ügyvezető

Cégjegyzékszám: CG 06-09-007939/2
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve: 2002
Adószám: 12836965-2-06
Bankszámlaszám: K&H Bank - 10402805-28031097-00000000

Elérhetőség:

Elektronikus levélben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonon: (20) 275-5318, (30) 564-8589, (70) 434-1391

Tárhely szolgáltató:

E-piac Elektronikus Kereskedelmi Kft
(Elérhetőségei fentebb olvashatóak.)

 2016. november 21. hétfő, 20:33
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába.
További részletekhez kattintson ide!