Ma, 2023. október 04. szerda, Ferenc napja van.
Szolgáltatási területeink: Algyő  Domaszék  Mórahalom  Sándorfalva  Szatymaz  Szeged  Zákányszék  Zsombó

Biztonságtechnika

Nyomtatás

Ottnon őrző

  • Tartsa szemmel otthonát a világháló segítségével távolról is!Riasztás SMS-ben vagy e-mailen, akár áramkimaradás esetén is!
  • Többfajta csomag otthona méretéhez igazítva
  • Bármikor bővíthető, személyre szabható
  • Biztonságos vezeték nélküli technológia
  • Összehangolható már meglévő hangriasztással működő riasztóberendezéseivel

Hogyan működik?

Otthonőrző szolgáltatásunk a vezeték nélküli rádiókommunikáció és a szélessávú vezetékes internet-technológia segítségével figyeli otthonát és a felszerelt mozgásérzékelőket, nyitásérzékelőket. A rendszer lelke a központi egység, mely szélessávú internet-modemhez csatlakozik, így Önnek csak

  • egy router-re, vagy egy switch-re, valamint
  • vezetékes-internet előfizetésre van szüksége.

A központi egység vezeték nélküli technológiával kommunikál a felszerelt érzékelőkkel és távirányítókkal. A központi egység tartalékakkumulátorral rendelkezik, valamint GPRS-kapcsolattal, így áramkimaradás vagy a vezetékes internet szolgáltatás szünetelése esetén is működőképes.

Ha valaki megpróbál betörni otthonába, a szenzorok jeleznek a központi egységnek, amely az interneten keresztül értesíti Önt az Ön által kiválasztott módon: mobiltelefonján (SMS-ben) vagy e-mail címén. Így minden eseményt követni tud - legyen az valamilyen behatolás, vagy akár gyermeke hazaérkezése az iskolából - és könnyedén intézkedhet, amennyiben szükségesnek tartja!

Személyre és otthonára szabható rendszer

Az Otthonőrző rendszer a használat során bármikor szabadon bővíthető új érzékelőkkel, így a már használatban lévő rendszerét egyszerűen kiteljesítheti, testre szabhatja azt.

Már meglevő hangriasztással működő riasztórendszerek (pl: CO érzékelő berendezés) mellé megvásárolható a csomagokhoz opcionális kiegészítőként a riasztás érzékelő eszköz is, mely szintén csatlakoztatható a központi egységhez, így értesíti Önt, ha hangriasztás van otthonában.

 2016. október 31. hétfő, 13:39
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába.
További részletekhez kattintson ide!