Ma, 2024. március 03. vasárnap, Kornélia napja van.
Szolgáltatási területeink: Algyő  Domaszék  Mórahalom  Sándorfalva  Szatymaz  Szeged  Zákányszék  Zsombó
HG Wifi internet

HG Wifi internet

Nyomtatás

2,4 GHz-es Internet szolgáltatás

Wifi 2,4 GHz

Cégünk vezeték nélkül, szélessávú internet-hozzáférést biztosít mikrohullámú összeköttetésen keresztül több településen is. Az új technológiának köszönhetően gyorsan telepíthető, járulékos telekommunikációs költségek, telefondíjak és más rejtett költség nélkül. A szolgáltatás 2,4 Ghz-es frekvenciasávon működik. A szolgáltatás vételének helyén egy mikrohullámú vevőegységet kell felszerelni, melyet Szolgáltató biztosít. A szolgáltatás kiépítésének fizikai feltétele, hogy az Ügyfélnél elhelyezett mikrohullámú vevőegység optikai rálátással bírjon a település egy vagy több pontján lévő elérési pontok (bázisállomások) valamelyikére

5 Ghz-es Internet szolgáltatás

Wifi 5GHz
Az általunk üzemeltetett vezeték nélküli szélessávú hálózat több településen is nyújt kedvező áron Internet elérést előfizetőinknek. Az internethez való hozzáférést korszerű technológiával, mikrohullámok segítségével az 5Ghz-es frekvenciasávon tesszük elérhetővé a szolgáltatási területen. A már ismert 2,4Ghz-es szolgáltatáshoz képest nagyobb adatátviteli sebesség érhető el. A szolgáltatás vételének helyén egy mikrohullámú vevőegységet kell felszerelni, melyet Szolgáltató biztosít. A szolgáltatás kiépítésének fizikai feltétele, hogy az Ügyfélnél elhelyezett mikrohullámú vevőegység optikai rálátással bírjon a település egy vagy több pontján lévő elérési pontok (bázisállomások) valamelyikére.

Követelmények

Mind a 2,4 Ghz-es mind pedig az 5Ghz-es internet kapcsolat kiépítésénél az előfizető számítógépének a vevőegység csatlakoztatásához rendelkeznie kell ethernet interfésszel (hálózati kártya) és minimum Windows XP operációs rendszer kell üzemeljen rajta!

 2016. október 31. hétfő, 13:44
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába.
További részletekhez kattintson ide!