Ma, 2023. december 11. hétfő, Árpád és Árpádina napja van.
Szolgáltatási területeink: Algyő  Domaszék  Mórahalom  Sándorfalva  Szatymaz  Szeged  Zákányszék  Zsombó

Hálózatok tervezése és építése

Nyomtatás

Vezetékes hálózatok tervezése és kivitelezése

Napjainkban, a kis- és középvállalkozások java része egynél több számítógépet használ. Akár sok telephelyen vannak szétszórva, akár egy szobában helyezik el a gépeket, fontos az erőforrások megosztása, legyen az fax, nyomtató, szkenner, vagy az adatbázis adatai. Erre szolgál a számítógépes hálózat, vagyis a számítógépek összekapcsolása.

A megbízható és hosszú távon támogatható, bővíthető informatikai adatkommunikációs rendszerek alapja a körültekintő tervezés, a szakszerű kivitelezés, és a hosszú távú partneri kapcsolat. Mi segítséget nyújtunk az informatikai adatkommunikációs rendszerek kialakításában, üzemeltetésében, hibaelhárításában.

LAN, WAN hálózatok tervezése, kivitelezése, kulcsra kész átadása, üzemeltetése, optikai hálózatok kialakítása. A hálózatokhoz kapcsolódó aktív elemek (routerek, switchek) telepítése, konfigurálása, üzemeltetése porofilunk.

Vezeték nélküli hálózatok tervezése, kivitelezése

A vezeték nélküli hálózatok kialakításával rugalmasabbá válik irodája, telephelyén, irodájában szabadon mozoghat, miközben akár 108 Mbit/s-os sebességgel és fejlett biztonsági rendszerrel éri el a központi szervert, vagy más számítógépet.

Kettő, vagy több telephely hálózatba történő csatlakoztatásakor nem szükséges drága és lassú bérelt vonalat igénybe venni, hiszen a vezeték nélküli hálózat képes akár 30 km áthidalására. Gyakran költöző irodáknak nincs szükség a kábeles hálózat kialakítására, az iroda esetleges költöztetése nem okoz nagy gondot.

A vezeték nélküli hálózatok fontosabb jellemzői:

  • biztonságos, központi felügyeleti rendszer
  • integrálható a vezetékes hálózattal
  • jól méretezhető, rugalmasan bővíthető
  • adatok küldhetők és fogaadhatók 11Mbit/s-os, vagy akár 108 Mbit/s-os sebességgel 300 méteres, vagy akár 30 km-es távolságig.
 2016. október 31. hétfő, 13:37
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába.
További részletekhez kattintson ide!